AFSLANKCABINES

U voert bewegingen uit, comfortabel liggend (waardoor uw rug en gewrichten ontlast worden) in een doorzichtige cabine die tot 37º Celsius verwarmd wordt. De warmte voorkomt absoluut spierpijn. Op deze manier beweegt u intensief en valt u af. Tegelijkertijd houdt u het hoofd koel doordat deze buiten de cabine ligt en de cabine met een halscape afgesloten wordt.

De weldadigheid van warmte wordt gecombineerd met intensieve spieractiviteit en hierdoor komt er een meer actievere aanmaak van glucose uit glycogeen. Er is immers meer brandstof nodig voor dit verhoogde energieverbruik. Ook worden door de verbeterde bloedcirculatie de afvalstoffen beter afgevoerd. Wanneer de snelste energieleverancier, glucose, niet meer voldoende aanwezig is dan worden de vetten aangesproken en voor dit doel gebruikt.

Resultaat: vet verbrandt en u slankt af. 

Afhankelijk van uw wensen corrigeert u het figuur plaatselijk of totaal. Bijkomende effecten zijn:

Een aanzienlijke verbetering van de conditie, de stofwisseling en de doorbloeding van lichaam en huid

Verbetering van het afweersysteem, verlichting voor veel reumatische- en gewrichtsklachten (waaronder ook hernia en fybromialgie)

Bestrijding van de zogenaamde sinaasappelhuid (cellulitis)

Bestrijding van oververmoeidheid en stress

 

Afslanken bij Active Lady wordt gekenmerkt door rust en beslotenheid. Het integere karakter en de persoonlijke aandacht zorgen voor een aangename sfeer en dit alles tegen lage kosten.

In een vertrouwelijk kennismakingsgesprek wordt uitgelegd hoe de methode werkt. Uw lichaam wordt op negen plaatsen gemeten. Deze gegevens, tezamen met uw wensen, conditie, gezondheid en leeftijd bepalen welke oefeningen geschikt zijn voor u.

U mag gedurende twee weken vrijblijvend de warmtecabines proberen. U kunt hiervoor een afspraak maken bij de balie van Active Lady of bellen met: 0592-302525

Bij een abonnement op de afslankcabines kunt u gratis gebruik maken van de infraroodsauna.